22 Mayıs 2014 Perşembe

İnternet Avukatı

İnternet Avukatı
İnternette başınıza gelen her türlü haksızlık , kişilik haklarınızı ihlal , hakaret ve ticari markanızla ilgili telif sorunları , internet sitenizdeki içeriklerle ilgili size yöneltilen suçlamalarda İnternet Avukatına başvurabilirsiniz.
Lütfen yorum şeklinde konunuzu açın alttan devam edelim.

2 yorum:

  1. eşim barda çalışıyordu masada rahatsız eden adama ya tarafından rahatsız ediyorsun diye uyardı adam silahını çıkarıp ateş etmiş ve içeride kavga olmus adam dışarıya çıkıyor havaya tekrar ateş ediyor eşimde gelip yanına hızla silahın arkasında vurmak isterken silah ateş alıyor adam hayatını kaybetti karşı taraf şikayetçi deyil ne kadar ceza alır acaba savcı muhebbet le davayı açtı ve ruhsatsız silah cevabınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Denetimli serbestlik yasasından faydalanmaktayım 3 aydır kendi işimi yaptığımdan dolayı bağkurumu yatırmaktaydım şimdi ise yasanın değiştiğini söyleyerek benim kamu hizmetinde çalışmam yada sigortalı işe girmem gerektiğini söylediler benim öğrenmek istediğim verilen hak geri alınabilirmi? itiraz dilekçesi yazıp hakkımı aramayı düşünüyorum .Bilgilendiriseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil